Ateriapalvelu

Palvelumme tarjoaa tukea henkilöille, jotka esimerkiksi ikääntymisen, sairauden tai vamman vuoksi tarvitsevat apua monipuolisen ravitsemuksen toteutumiseen. Tavoitteenamme on tukea ikäihmisen kotona asumista ja itsenäisyyttä varmistamalla hyvä ravitsemuksellinen yleistila, yksilölliset tarpeet huomioonottaen. Palvelumme avulla pyrimme ylläpitämään toimintakykyä ja vireyttä sekä vaikuttamaan positiivisesti elämänlaatuun. Ruokavaliolla ja ravitsemuksella on myös merkittävä vaikutus monien sairauksien hoidossa. Ateriapalvelumme valmistaa perinteikästä kotiruokaa ikäihmisten ruokavaliot huomioiden, kermaa ja voita unohtamatta. Ruokalistoja suunniteltaessa otamme huomioon vuodenajat, sesongit sekä juhla-pyhät. Lounaat toimitamme itse, joten opimme tuntemaan asiakkaamme ja näin olemme osana jokapäiväistä turvallisuuden tunnetta.

ATERIAPAKETTI sis. lämmin lounas, salaatti, jälkiruoka, leipä sekä kuljetus 9,80€. Kuljetukset arkisin maanantaista perjantaihin klo 9-13.


HUOM! HINNANMUUTOS 1.9.2022 ALKAEN

Tämänhetkinen maailmantilanne näkyy myös meidän toiminnassamme. Energian, raaka-aineiden, logistiikan, polttoaineen hintojen nousun vuoksi joudumme tekemään hintojenkorotuksen kuljetettaviin aterioihin.

LOUNAAN HINTA 10,50€.